Presentació del número 51 de la revista Gausac

GeneralComentaris tancats a Presentació del número 51 de la revista Gausac

Benvolguda sòcia, benvolgut soci,

som conscients que no estem en els millors moments per fer activitats de caire cultural, la qual cosa no vol dir que no siguin més necessaris que mai. En tot cas, des del GEL hem seguit treballant i, amb una mica més de complicacions que l’habitual,  hem confeccionat el número 51 de la revista Gausac, corresponent a l’any 2018, el que teníem previst presentar abans de vacances d’estiu.

Com sigui que els protocols sanitaris aprovats per les autoritats permeten la realització d’actes culturals, hem decidit fer una presentació pública de la revista, com sempre. És per això que t’invitem a la presentació del número 51 que farem el proper dijous dia 8 d’octubre, a les 19h, a la Casa de Cultura.
No cal dir que complirem amb tots els requisits establerts: aforament permès, mascaretes i gel a l’entrada i sortida de l’acte, fonamentalment.
Esperem que la situació no t’impedeixi asssistir, si aquesta és la teva voluntat. Nosaltres estarem encantats de comptar amb tu i poder-te saludar. La revista, així com les activitats del GEL, no té sentit si no compta amb la complicitat de socis i sòcies.
Fins al dia 8, rep una salutació ben cordial.
Junta del GEL
Gausac 51

Comments are closed.

© 2015 Sofarider Inc. All rights reserved. WordPress theme by Dameer DJ.